meta name="poptm" content="dbafe4700287d277c5f53c46b0916f37" /> XL-Satsok Track Ware : DragonBall BurstLimit Ps3

DragonBall BurstLimit Ps3

Παρουσίαση μάχης του παιχνιδιού εμφανίζεται σε ένα 2-D format. Οι παίκτες παίρνουν τον έλεγχο και μια μάχη από τους χαρακτήρες του Dragon Ball Z series. Οι παίκτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να συνεργαστεί με έναν άλλο χαρακτήρα μέσα στο παιχνίδι, σε μια φλέβα παρόμοια με εκείνη της Capcom και SNK παιχνίδια μάχης. Ωστόσο, σε αντίθεση με αυτά τα παιχνίδια, βοηθώντας χαρακτήρες δεν πολεμούν, αλλά, αντίθετα, παρέχουν διάφορα μπόνους κατά τη διάρκεια της μάχης.
Μια άλλη δυνατότητα είναι η επίθεση Aura Spark λειτουργία, σε αυτή την κατάσταση οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ισχυρότερες επιθέσεις, αλλά αυτό θα στραγγίξει τελικά του παίκτη ki μετρητή. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, οι παίκτες δεν δίνεται η δυνατότητα να χτίσει τους ki . Αντ 'αυτού, ο μετρητής ξαναγεμίζει την πάροδο του χρόνου.
Λαμβάνοντας τον τόπο Κάψουλες δεξιοτήτων είναι στοιχεία που ονομάζεται κομμάτια Δράμα. Αυτά εμφανίζονται με τη μορφή του σε σκηνές παιχνίδι που μπορούν να επηρεάσουν το gameplay και τη συνολική έκβαση της μάχης. Όπως ο χαρακτήρας που λαμβάνει Senzu φασολιών από το σύντροφό τους για την υγεία, την άμυνα ή την επίθεση του χαρακτήρα έθεσε, ή τους συντρόφους τους το άλμα για να υπερασπιστεί. Κομμάτια Δράμα μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο όταν πληρούνται ορισμένες επιτυχίες.
Ένα από τα κύρια λειτουργία του παιχνιδιού του παιχνιδιού είναι τα "Χρονικά Ζ" που επιτρέπουν στον παίκτη την ευκαιρία να ξαναζήσουν τα βασικά σημεία από το έπος Saiyan στο κινητό τόξο ιστορίας Αγώνες. Υπάρχουν επίσης δύο αποκλειστικές ιστορίες μέσα σε αυτή την κατάσταση. Η πρώτη περίπτωση Bardock ήττες Frieza και βρίσκει τον εαυτό του μυστηριωδώς στη σημερινή Ημέρα της Γης, ​​και το δεύτερο, όπου Broly ταξίδια στη γη σε αναζήτηση της Goku . Ένας άλλος τρόπος παιχνιδιού είναι ο τρόπος Trial, όπου οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα από τους τρεις τύπους των προκλήσεων που είναι το μοναδικό μέσο επιβίωσης, όπου οι παίκτες πρέπει να καταπολεμήσει ένα κύμα των αντιπάλων για όσο χρονικό διάστημα την υγεία τους τελευταία, το Time Attack mode, όπου ο παίκτης πρέπει να ήττα τους αντιπάλους πριν από ένα ορισμένο ποσό τελειώσει ο χρόνος, και η μάχη Λειτουργία σημεία, όπου οι παίκτες πρέπει να κερδίσουν πόντους μάχης στη μάχη.
Το παιχνίδι διαθέτει ένα online mode όπου οι παίκτες μάχονται άλλους παίκτες σε τοπικό ή διεθνές επίπεδο, καθώς επίσης και τη δημοσιοποίηση υψηλών βαθμολογιών τους από τους διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού.