meta name="poptm" content="dbafe4700287d277c5f53c46b0916f37" /> XL-Satsok Track Ware : iOS jailbreak και αναβάθμιση σε iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad, iPad mini

iOS jailbreak και αναβάθμιση σε iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad, iPad mini




Ξεχάστε το jailbreak στο iOS 7 τουλάχιστον προς το παρόν. Το νέο iOS 7 είναι διαθέσιμο όπως και το iTunes 11.1 και μπορείς άμεσα να αναβαθμίσεις το αγαπημένο σου iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad, iPad mini χωρίς όμως jailbreak. u6q9c2r6

ΝΕΟ: Κυκλοφόρησε επίσημα το iOS 7 jailbreak για iOS 7.0 μέχρι iOS 7.0.4. Download τώρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ IOS 7 JAILBREAK. ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ IOS 7 JAILBREAK ΣΥΝΤΟΜΑ
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad, iPad mini έχει jailbreak στο iOS 6 η αναβάθμιση σε iOS 7 θα διαλύσει τα πάντα. Οι επιλογές είναι μόνο δύο. Κάνεις την αναβάθμιση σε iOS 7 και χάνεις το jailbreak ή περιμένεις να γίνει jailbreak το iOS 7.

ΜΑΘΕ: Τι πρέπει να κάνεις για την αναβάθμιση σε iOS 7 για iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad, iPad mini

Το τελευταίο είναι εφικτό αλλά θα αργήσει. Όπως λένε οι hackers (pod2g και planetbeing) από την ομάδα Evad3rs που έφεραν το iOS 6 jailbreak στο προσκήνιο, υπάρχουν τρύπες που μπορούν να εκμεταλλευτούν και στο iOS 7 αλλά για να γίνει jailbreak θα χρειαστεί καιρός. Μην περιμένετε κάτι σύντομα.



ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ: ΜΕΝΕΙΣ ΜΕ IOS 6 ΚΑΙ JAILBREAK ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ JAILBREAK ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ IOS 7
Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη και περίπλοκη με την εμφάνιση του Apple A7 64-bit CPU στο iPhone 5S. Κάποια από τα exploits που ήδη δουλεύουν στις παλιότερης γενιάς CPU δεν θα παίζουν στον νέο επεξεργαστή της Apple, μειώνοντας έτσι τα κενά ασφαλείας που μπορεί να εκμεταλλευτεί κάποιος για να κάνει jailbreak το iOS 7.

Προς το παρόν διάφοροι “καλοθελητές” και απατεώνες έχουν στήσει sites που υπόσχονται iOS 7 jailbreak ακόμα και μετά την αναβάθμιση iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad, iPad mini σε iOS 7. Μην πιστεύετε τίποτα και μην δίνετε χρήματα. Δεν υπάρχει iOS 7 jailbreak. Δεν αναμένεται να υπάρξει iOS 7 jailbreak σύντομα.