meta name="poptm" content="dbafe4700287d277c5f53c46b0916f37" /> XL-Satsok Track Ware : Εγκαταστήστε και τρέξτε τα Windows 3.11 στο κινητό σας

Εγκαταστήστε και τρέξτε τα Windows 3.11 στο κινητό σας




Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του λειτουργικού Android είναι ότι είναι «ανοικτό», οπότε έχει την ευκαιρία οποιοσδήποτε νιώθει δημιουργικός - και έχει τις γνώσεις φυσικά - να δημιουργήσει εφαρμογές και παιχνίδια για την πλατφόρμα αυτή, αλλά και να πειραματιστεί «χωρίς όρια» με την συσκευή του. Ένα παράδειγμα των παραπάνω είναι ο πειραματισμός από τον Eric Tate, ο οποίος στην ιστοσελίδα του δίνει αναλυτικές οδηγίες για το πως μπορεί κάποιος κάτοχος ενός Nexus One ή και άλλης Android συσκευής, να εγκαταστήσει και να «τρέξει» τα... Windows 3.11.

Στο βίντεο μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει την λειτουργία των ηλικίας 20 ετών, πλέον, Windows 3.11, τα οποία όπως φαίνεται δουλεύουν χωρίς κανένα πρόβλημα στο κινητό. Οι ελάχιστες απαιτήσεις για αυτό το εγχείρημα είναι ένα κινητό με λειτουργικό Android (στην προκειμένη περίπτωση το Nexus One) που να μπορεί να λειτουργήσει την εφαρμογή aDOSBox, ένα ασύρματο Bluetooth πληκτρολόγιο, έναν υπολογιστή και μερικές ακόμη εφαρμογές.